Despre noi

OAMENI IMPLICATI!

    PARTIDUL VERDE este alături de cetăţeni atunci când au nevoie de îndrumare pentru a determina autorităţile să rezolve diverse probleme cu care se confruntă în comunitate – lipsa infrastructurii (asfalt, canalizare, trotuare), lipsa locurilor de joacă pentru copii, lipsa locurilor de practicare a sportului atat pentru copii cât și pentru adulți, spaţiile verzi neglijate, lipsa de consultare a cetăţenilor de către administrație în proiecte importante pentru comună etc.

MISIUNE

Împreună cu cetăţenii, construim zi de zi o lume justă, echitabilă şi solidară în care vocile oamenilor trebuie să fie centrale în luarea deciziilor publice. Credem că cetăţenii trebuie să-şi facă vocea auzită atunci când au ceva de spus în decizii publice care ne privesc. 

Viitorul este VERDE!

Politica ultimilor treizeci de ani a fost o politică a intereselor egoiste, a ignoranței față de nevoile și drepturilor cetăţenilor români, o politică de centralizare a puterii în stat. Prin urmare, sărăcia, lipsa de speranță și de încredere în forțele proprii au făcut ca cetățenii români să nu mai creadă într-un trai sub semnul demnității și al decenței.
 

Politica Verde este o politică altfel, care își propune să elimine barierele care împiedică oamenii să-și decidă propriul destin. Noi nu dorim să preluăm puterea, ci să o redăm comunităților locale, pentru ca liderii aleși să poată fi controlați și trași la răspundere când este cazul.

Consilierii Partidului Verde
CONSILIERII TAI

Niculae Ruxandra-Iuliana

Consilier Local in cadrul Consiliului Local Afumati din partea Partidului Verde

Putineanu Adrian

Consilier Local in cadrul Consiliului Local Afumati din partea Partidului Verde